Lehmonkärki,huvila 3 on vuonna 1997 rakennettu 1,5-kerroksinen kesäasuttava lomamökki Asikkalassa. Kokonaispinta-alaltaan 77 m² kokoisessa hirsi-lomamökissä on parvi (täyskorkea,3 vuodetta, ), pesuhuone, sisä-wc ja sisäsauna (takka- ja saunapuut kuuluvat huvilan vuokraan. saunasta näköala päijänteen selälle.). Yhteensä vuoteita on 5 + 1 hengelle. Sisätiloissa ei saa tupakoida.

Varustukseen kuuluu astianpesukone, astiasto, jääkaappi (jääkaappi-pakastinyhdistelmä), kahvinkeitin, kahvinkeitin, laituri (oma), mikroaaltouuni, radio (cd- ja kasettisoitin), sähköliesi (uunilla), suihku, takka (tulikivi), televisio, ulkogrilli (pallogrilli (hiilet ei sisälly)) sekä vene (oma). Lomamökki on sähköistetty valaistuksena on sähkövalo ja lämmityksenä on sähkölämmitys. Kaikki vedet tulevat juoksevana vesijohdosta.

Lehmonkärki,huvila 3 sijaitsee suuren Päijänne-järven rannassa (etäisyys 17 m). Hiekka-pohjainen ranta on matala. Rannassa on laituri. Piha on luonnontilainen, havupuuvoittoinen ja kallioinen. Pihalta avautuu kaunis näköala ympäristöön.

Lehmonkärki
Lehmonkärjentie 180  17320 Asikkala

www.lehmonkarki.fi

    (03) 766 6330 tai (03) 7666 478

 lehmonkarki@lehmonkarki.fi