Lehmonkärki huvila 5 on vuonna 97 rakennettu 2-kerroksinen kesäasuttava lomamökki Asikkalassa. Kokonaispinta-alaltaan 115 m² kokoisessa hirsi-lomamökissä on makuuhuone (yläkerrassa1 parivuode, ), makuuhuone (yläkerrassa1 parivuode, ), makuuhuone (alakerrassa 11 parivuode, ), pesuhuone, sisä-wc, sisäsauna (puut kuuluvat huvilan vuokraan), sisäsauna (sähkökiuas, keraamiset saunakivet) ja tupakeittiö. Yhteensä vuoteita on 6 + 1 hengelle. Sisätiloissa ei saa tupakoida.

Varustukseen kuuluu astianpesukone, astiasto, jääkaappi (jääkaappi-pakastinyhdistelmä), kahvinkeitin, kahvinkeitin, laituri (oma), mikroaaltouuni, pyykinpesukone, radio (cd- ja kasettisoitin), sähköliesi (uunilla), suihku, takka (tulivitakka, puut kuuluvat huvilan vuokraan), televisio sekä vene (oma). Lomamökki on sähköistetty valaistuksena on sähkövalo ja lämmityksenä on sähkölämmitys. Kaikki vedet tulevat juoksevana vesijohdosta.

Lehmonkärki huvila 5 sijaitsee suuren -järven rannassa (etäisyys 20 m). Hiekka-pohjainen ranta on matala. Rannassa on laituri. Piha on osin luonontilainen, havupuuvoittoinen ja kallioinen. Pihalta avautuu kaunis näköala ympäristöön.

Lehmonkärki
Lehmonkärjentie 180  17320 Asikkala

www.lehmonkarki.fi

    (03) 766 6330 tai (03) 7666 478

 lehmonkarki@lehmonkarki.fi