Ilmatar on vuonna 2001 rakennettu 2-kerroksinen talviasuttava lomamökki Asikkalassa. Kokonaispinta-alaltaan 170 m² kokoisessa hirsi-lomamökissä on makuuhuone, makuuhuone (2 alakerrassa ja 2 yläkerrassa,4 parivuodetta, 2 lisävuodetta, ), makuuhuone, makuuhuone, pesuhuone (2 pesuhuonetta wc:llä ja yksi erillinen, jossa pyykinpesukone), pesuhuone (pyykinpesukone), pesuhuone (wc:llä), sisä-wc, sisäsauna (sähkösauna, keraamiset saunakivet) ja tupakeittiö. Yhteensä vuoteita on 8 + 2 hengelle. Sisätiloissa ei saa tupakoida.

Varustukseen kuuluu astianpesukone, astianpesukone, astiasto, jääkaappi (jääkaappi-pakastinyhdistelmä), kahvinkeitin, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, radio (cd- ja kasettisoitin), sähköliesi (uunilla), televisio sekä vene. Lomamökki on sähköistetty valaistuksena on sähkövalo ja lämmityksenä on sähkölämmitys. Kaikki vedet tulevat juoksevana vesijohdosta.

Ilmatar sijaitsee suuren Päijänne-järven rannassa (etäisyys 40 m). Hiekka-pohjainen ranta on matala. Piha on luonnontilainen, havupuuvoittoinen ja kallioinen. Pihalta avautuu kaunis näköala ympäristöön.

Lehmonkärki
Lehmonkärjentie 180  17320 Asikkala

www.lehmonkarki.fi

    (03) 766 6330 tai (03) 7666 478

 lehmonkarki@lehmonkarki.fi