Villa Mertala on vuonna 2006 rakennettu 1-kerroksinen talviasuttava lomamökki Saarijärvellä. Kokonaispinta-alaltaan 114 m² kokoisessa hirsi-lomamökissä on makuuhuone (3 kpl 10-12 m2, 10 m²), pesuhuone, sisä-wc, sisäsauna ja tupakeittiö. Yhteensä vuoteita on 6 + 2 hengelle. Sisälle ei saa viedä koiria tai kissoja, eikä sisätiloissa saa myöskään tupakoida.

Varustukseen kuuluu jääkaappi, kuivauskaappi, leivinuuni, pyykinpesukone, sähköliesi, takka sekä ulkogrilli ((grillikatos)). Lomamökki on sähköistetty ja lämmityksenä on sähkölämmitys. Kaikki vedet tulevat juoksevana vesijohdosta.

Villa Mertala sijaitsee suuren Karankajärvi-järven rannassa (etäisyys 30 m). Hiekka-kivi-pohjainen ranta on matala. Piha on hoidettu, lehtipuuvoittoinen ja ruohikkoinen.
VILLA MERTALA TOIVOTTAA TERVETULLEEKSI
Villa Mertala on uusi korkeatasoinen pyöröhirsihuvila Karankajärven rannalla tanssi-ravintola Lomakouheron läheisyydessä. Tilava koivujen ja leppien ympäröimä tontti antaa puitteet onnistuneelle lomalle perheille ja pienille ryhmille. Alue on osa maakunnallisesti arvokasta Pääjärven-Hokkalanmäen kulttuurimaisema-aluetta.

Villa Mertalan tilavassa tupakeittiössä onnnistuvat mainiosti erilaiset kokoukset ja perhejuhlat. Hyvinvarustetussa keittiössä on astianpesukone ja jääviileäkaappi. Kohteessa on kolme makuuhuonetta, joissa yhteensä kuusi vuodepaikkaa ja kaksi lisävuodetta oleskelutiloissa. Sauna, pesuhuone, 2 wc:tä, pesukone ja vaatteiden kuivauskaappi kuuluvat myös varustukseen.

Talvella Villa Mertalasta pääset suoraan hoidetulle moottorikelkkauralle, jota Pohjoisen Keski-Suomen alueella on hoidettuna noin 350 km. Kohteessa on erinomaiset hiihto- ja luistelumahdollisuudet. Kesäaikaan oma, iso ranta, antaa mahdollisuudet myös pienten lasten uimaharjoituksiin. Eteläauringon lämpöisessä paisteessa voit uittaa varpaita laiturilta rantavedessä tai soudella Karankajärven upeissa maisemissa. Läheinen Heijostenkosken kalastusalue tarjoaa hienot puitteet perhokalastukseen.

Jakolan tila
Mirja Oikari  43480 Pääjärvi

www.jakola.fi

    0405653716

 mirja.oikari@jakola.fi