Pyyniemen saunamökki on vuonna 2009 rakennettu 1-kerroksinen talviasuttava lomamökki Sonkajärvellä. Kokonaispinta-alaltaan 30 m² kokoisessa höylähirsi-lomamökissä on parvi, pesuhuone, sisä-wc, sisäsauna (5-7 saunojalle) ja tupa. Yhteensä vuoteita on 2 + 2 hengelle. Sisälle ei saa viedä koiria tai kissoja, eikä sisätiloissa saa myöskään tupakoida.

Varustukseen kuuluu astiasto, dvd-soitin, jääkaappi, kahvinkeitin, laituri, mikroaaltouuni, sähköliesi, suihku (2), takka, televisio, ulkogrilli sekä vene. Lomamökki on sähköistetty valaistuksena on sähkövalo ja lämmityksenä on sähkölämmitys. Kaikki vedet tulevat juoksevana vesijohdosta.

Pyyniemen saunamökki sijaitsee keskikokoisen Petäjäjärvi-järven rannassa (etäisyys 20 m). Hiekka-pohjainen ranta on keskisyvä. Rannassa on laituri.
Lisätiedot

Pyyniemen mökki on valmistunut v. 2009 ja se on vuokrattavissa ympäri vuoden. Majoitustiloja on makuuparvella 2-4 hengelle sekä tuvassa on levitettävä sohva kahdelle. Mökissä on panostettu erityisesti laadukkaaseen sisustukseen ja rakennusmateriaaleihin. Sauna on reilun kokoinen ja siellä mahtuu kerralla kylpemään useampikin henkilö. Kiukaan yli 200 kg:n kivimassasta riittää löylyä pidemmäksikin aikaa. Suihkuja on kaksi. Saunassa on kuituvalot ja pesuhuoneessa tähtitaivas.
  
Ulkona on iso terassi, johon on upotettu puilla lämpiävä kylpytynnyri (käyttö lisämaksusta). Rantaterassille asti on rakennettu lämpöpuiset kulkuväylät. Ranta on aika nopeasti syvenevä. Isolla laiturilla on mukava ottaa aurinkoa kesän kuumina päivinä. Kesäisin käytössä on myös kahden makuuhuoneen moderni aitta, jossa mahtuu yöpymään 4-6 henkeä.

Suosittelemme mökkiä 2-4 hengen seurueille, pariskunnille sekä hääpareille.

Hinnat talvella alkaen 500 eur/ viikko tai 80 eur/ vrk, kesällä 700 eur/ viikko tai 120 eur/vrk. Tapahtumien ja juhlapyhien aikaan eri hinnoittelu.
 

 

Ollilan tila
Kannaksentie 24  74300 Sonkajärvi

http://www.ollilantila.fi

    044 067 7903, 044 575 0840

 tuovinen@ollilantila.fi