Tervetuloa Kalapaikalle!

Näiltä sivuilta löydät tietoja Suomen kalastuskohteista, matkailuyrityksistä, kalastuskunnista, kalastusseuroista sekä ajankohtaisista asioista. Palvelu on suunnattu kalamiehille, matkailijoille, kalaveden omistajille, loma-asukkaille ja kaikille jotka ovat kiinnostuneet mitä kotivesillä tapahtuu.

Sivusto on laajin suomalainen kalastusaiheinen sivusto: Yksittäisiä sivuja on n 60 000 kpl. Sivuston suosio on tasaisessa kasvussa: Vuosittaiset kävijämäärät sivuilla ovat n. 1 000 000 kävijän luokkaa vuodessa. Kalapaikka.net sivusto on yksi vanhimmista suomalaisista alan sivustoista: sivustoa on kehitetty aktiivisesti vuodesta 1998 lähtien: Tavoitteenamme on kehittää jatkuvasti uusia hyödyllisiä palveluja asiakkaillemme uusimpien internetin suomien mahdollisuuksien puitteissa.

www.kalapaikka.net toimii yhdessä kansainvälisen kalastusmatkailusivuston www.fishing.fi kanssa.

Sivujen kehityksestä vastaa riippumaton kalatalousalan asiantuntijayritys Infomeri oy". Palvelua ylläpidetään ja kehitetään täysin yksityisin varoin: Sivustoa rahoittamassa on yli 100 erilaista kalastuskohdetta, matkailuyritystä, kalastusaluetta, kalastuskuntaa, kalastusseuraa yms. Kalahatun noston panoksestaan sivujen hyväksi ansaitsevat myöskin kaikki kalastuslupakaupastamme luvanlunastaneet kalamiehet.

Kauden 2015 kehityskohteita

Sivuston uusi versio julkaistaan talvella 2015. Suunnitteilla on lisäksi useita kalastajia kiinnostavia palveluja: näistä tiedotetaan sivuilla niiden valmistuttua.

Sivuille otetaan mukaan lisää yhteistyökumppaneita (mm. matkailuyrityksiä) etenkin Itä- ja Pohjois-Suomen osalta