Suovanlahden hirsihuvila on vuonna 1994 rakennettu 1,5-kerroksinen talviasuttava lomamökki Viitasaarella. Kokonaispinta-alaltaan 56 m² kokoisessa hirsi-lomamökissä on parvi, savusauna (lämmitetään tilauksesta), sisä-wc, sisäsauna, tupakeittiö ja ulkosauna (rantasauna). Yhteensä vuoteita on 6 hengelle. Sisälle ei saa viedä koiria tai kissoja, eikä sisätiloissa saa myöskään tupakoida.

Varustukseen kuuluu dvd-soitin, jääkaappi, lapsivarustus (häkkisänky), mikroaaltouuni, radio, sähköliesi, suihku, takka, televisio, ulkogrilli sekä vene (sähköperämoottori). Lomamökki on sähköistetty ja lämmityksenä on sähkölämmitys. Kaikki vedet tulevat juoksevana vesijohdosta.

Suovanlahden hirsihuvila sijaitsee keskikokoisen Suotajärvi-järven rannassa (etäisyys 40 m). Hiekka-pohjainen ranta on matala. Rannassa on laituri. Piha on osin luonontilainen, havupuuvoittoinen ja kangasmaastoa.
tervetuloa
Suovanlahden hirsihuvila sijaitsee kolmenkymmenen kilometrin päässä Viitasaaren kaupungin keskustasta. Aurinkoiseen rinteeseen sijoittuva huvila tarjoaa miellyttävät puitteet helppoon lomanviettoon.
Hirsihuvilan parvella nukkuu makoisasti - levähtää voi myös suojaisalla parvekkeella, josta avautuvat luonnonkauniit järvinäkymät. Hirsihuvilassa on tilava, puulämmitteinen sauna ja lattialämmityksellä varustettupesutila/wc.

Oleskelutilaan voi luoda lämmintä tunnelmaa sytyttämällä avotakkavalkean. Perinteisessä rantasaunassa lyödään tietysti makoisimmat löylyt. Kirkkaan järviveden syliin on lyhyt matka pulahtaa - talvella emännän ja isännän suosituksesta avantoon... Oma vene odottaa rannassa.

Puttosen Hirsihuvilat
 44670 SUOVANLAHTI

www.kalapaikka.net/puttosenhirsihuvilat

    040-5367284, 040-5927921

 kaarlo.puttonen@gmail.com