Ristilahden lomamökki on vuonna 1998 rakennettu 1-kerroksinen talviasuttava lomamökki Äänekoskella. Kokonaispinta-alaltaan 120 m² kokoisessa höylähirsi-lomamökissä on makuuhuone, makuuhuone, parvi, pesuhuone, sisä-wc, sisäsauna ja tupakeittiö. Yhteensä vuoteita on 10 hengelle.

Varustukseen kuuluu astianpesukone, jääkaappi, liinavaatteet, mikroaaltouuni, pakastin, pyykinpesukone, sähköliesi, takka (vuolukivi) sekä vene (vene ja inkkarikanootti). Lomamökki on sähköistetty valaistuksena on sähkövalo ja lämmityksenä on sähkölämmitys. Kaikki vedet tulevat juoksevana vesijohdosta.

Ristilahden lomamökki sijaitsee suuren Kuhnamo-järven rannassa (etäisyys 30 m). Hiekka-kivi-pohjainen ranta on matalahko. Piha on osin luonontilainen, avoin ja kangasmaastoa.
Ristinlahden lomamökki
Hyvinvarustettu, tilava lomamökki Kuhnamo-järven rannalla aivan koskikalastusalueen tuntumassa. Venematka koskikalastusalueelle on n. 300 metriä. Perhelomailun lisäksi Ristinlahden lomamökillä voi järjestää vaikkapa yrityksen ideapalaverin tai tarjota henkilökunnalle upean palkintoviikonlopun hyvästä tuloksesta.Koskikalastuksen lisäksi mökiltä käsin voi tehdä vaikka kanoottiretken esim. Keiteleen kanavan suluille tai tehdä retken. Patikkaretkellä Kapeenkosken rantapoluilla voi tutustua pakanuuden ajan palvontapaikkaan ja kivikauden asuinalueisiin.


Kapeen koskikalastusalue
 44250 ÄÄNEKOIVISTO

www.kapeenkoski.com

    0400 641 639

 aimo@kapeenkoski.com