Tervetuloa lomailemaan Sonkajärvelle hyvin varusteltuun Pyyniemen saunamökkiin!

Tervetuloa lomailemaan Sonkajärvelle hyvin varusteltuun Pyyniemen saunamökkiin! Mökki sijaitsee 11 km:n päässä Sonkajärven kylältä ja 33 km:n päässä Iisalmesta. Mökki sijaitsee mäntyisen metsän keskellä ja rantaan on matkaa 20 m.

 

Pyyniemen mökki on valmistunut v. 2009 ja se on vuokrattavissa ympäri vuoden. Majoitustiloja on makuuparvella 2-4 hengelle sekä tuvassa on levitettävä sohva kahdelle. Mökissä on panostettu erityisesti laadukkaaseen sisustukseen ja rakennusmateriaaleihin. Sauna on reilun kokoinen ja siellä mahtuu kerralla kylpemään useampikin henkilö. Kiukaan yli 200 kg:n kivimassasta riittää löylyä pidemmäksikin aikaa. Suihkuja on kaksi. Saunassa on kuituvalot ja pesuhuoneessa tähtitaivas.

Ulkona on iso terassi, johon on upotettu puilla lämpiävä kylpytynnyri. Rantaterassille asti on rakennettu lämpöpuiset kulkuväylät. Ranta on aika nopeasti syvenevä. Isolla laiturilla on mukava ottaa aurinkoa kesän kuumina päivinä.

Suosittelemme mökkiä 2-4 hengen seurueille, pariskunnille sekä hääpareille.

Hinnat alkaen 500 eur/viikko tai 80 eur/vrk (hiljainen aika) tai 700 eur/viikko tai 120 eur/vrk (kesäaika). Juhlapyhien ja tapahtumien aikaan eri hinnoittelu. Ajantasalla oleva varauskalenteri löytyy tästä