Pikku-Herrala on vuonna 1867 rakennettu ja 2008 peruskorjattu 1-kerroksinen kesäasuttava lomamökki Sonkajärvellä. Kokonaispinta-alaltaan 80 m² kokoisessa hirsi-lomamökissä on keittiö, makuuhuone, olohuone, pesuhuone (kylpyhuone) ja ulkosauna (eri maksusta). Yhteensä vuoteita on 4 + 1 hengelle.

Varustukseen kuuluu astiasto, jääkaappi, kahvinkeitin, liinavaatteet, mikroaaltouuni, sähköliesi sekä suihku. Lomamökki on sähköistetty valaistuksena on sähkövalo ja lämmityksenä on sähkölämmitys. Kaikki vedet tulevat juoksevana vesijohdosta.

Pikku-Herrala sijaitsee suuren Haapajärvi-järven rannassa (etäisyys 30 m). Hiekka-pohjainen ranta on matalahko.
Lisätiedot

Pikku-Herrala - Oma viehättävä punainen mökki
                           
Idyllinen ja rauhallinen sijainti: Jyrkkäkosken  ja Haapajärven rannalla  Herralan kartanon päärakennuksen vieressä. Pikku-Herralan asiakkaat voivat vapaasti käyttää Herralan piha-aluetta ja yksityisiä saaria siltoineen, esim. kalastukseen. Herralan kartanossa sijaitsevan Private-Spa:n (poreamme, suomalainen sauna, hierova vibrosauna, höyrykaappi ja infrapunasauna) ja rantasaunan vuokraus ja käyttö asiakkaille sopimuksen mukaan.

Pikku-Herrala on rakennettu 1800-luvulla ja peruskorjattu 2008, rakennettu uusi kylpyhuone. Rannalle/rantasaunalle on matkaa n. 30 metriä. Ranta on hiekoitettu 2009.

Ruukinkahvioon matkaa 150 m, ravintola Kartanon kestikievariin 300 m.

Oy Club Herrala Ltd
Kartanontie  74380 JYRKKÄ

www.clubherrala.fi

    358-50-557 4636

 seija.botty@clubherrala.fi