Mäntyranta I,II on vuonna 2006 rakennettu 2-kerroksinen talviasuttava lomamökki Kannonkoskella. Kokonaispinta-alaltaan 96 m² kokoisessa puurakenteisessa lomamökissä on makuuhuone (3 kpl), pesuhuone, sisä-wc, sisäsauna (puulämmitteinen) ja tupakeittiö. Yhteensä vuoteita on 6 + 2 hengelle. Sisälle ei saa viedä koiria tai kissoja, eikä sisätiloissa saa myöskään tupakoida.

Varustukseen kuuluu astianpesukone, astiasto (12 hlöä), jääkaappi, kahvinkeitin, kuivauskaappi, lapsivarustus, liinavaatteet, mikroaaltouuni, pakastin, radio, sähköliesi, takka, televisio sekä vene. Lomamökki on sähköistetty ja lämmityksenä on sähkölämmitys. Kaikki vedet tulevat juoksevana vesijohdosta.

Mäntyranta I,II sijaitsee suuren Kivijärvi-järven rannassa (etäisyys 30 m). Hiekka-pohjainen ranta on matala ja lapsiystävällinen. Piha on hoidettu, havupuuvoittoinen ja ruohikkoinen.
Mäntyranta
Mökissä on kaksi identtistä loma-asuntoa joihin kumpaankin mahtuu majoittumaan kahdeksan henkilöä. Mäntyranta valmistuu toukokuussa 2006 ja on varattavissa 1.5.2006 lähtien. Liinavaatteet 8 e / hlö.

Oinosten lomamökit
 43300 KANNONKOSKI

www.oinostenloma.net

    0400262559

 varaus@oinostenloma.net