Kalliopirtti on vuonna 1994 rakennettu 1,5-kerroksinen talviasuttava lomamökki Keuruulla. Kokonaispinta-alaltaan 65 m² kokoisessa hirsi-lomamökissä on autotalli (autokatos, 30 m²), keittiö, makuuhuone, makuuhuone, parvi, pesuhuone, sisä-wc, sisäsauna ja tupa. Yhteensä vuoteita on 8 + 2 hengelle. Sisätiloissa ei saa tupakoida.

Varustukseen kuuluu astiasto, jääkaappi, lapsivarustus, liinavaatteet (peitot ja tyynyt mökillä, omat vuodevaatteet ja pyyhkeet mukaan. mökillä on perus määrä paperia ja pesuaineita, jos asiakas tarvitsee lisää ostaa itse.), mikroaaltouuni, pyykinpesukone, radio, sähköliesi, takka, televisio, ulkogrilli sekä vene. Lomamökki on sähköistetty valaistuksena on sähkövalo ja lämmityksenä on sähkölämmitys. Kaikki vedet tulevat juoksevana vesijohdosta.

Kalliopirtti sijaitsee suuren Kuusijärvi-järven rannassa (etäisyys 20 m). Hiekka-pohjainen ranta on erittäin matala ja lapsiystävällinen. Piha on luonnontilainen, havupuuvoittoinen ja kallioinen.

Kalliopirtti on tasokas uudehko hirsihuvila. Mökillä on kaksi makuuhuonetta, parvi ja puulämmitteinen sisäsauna. Möillä on hiekkaranta, vene ja autokatos.

Oksasen lomamökit
Kuusijärventie 348  42910 PIHLAJAVESI

www.kalapaikka.net/oksasenlomamokit

    040-5108106

 vesa@vesaoksanen.fi