Jyrkän Retkeilymaja on vuonna 1960 rakennettu ja 2013 peruskorjattu  talviasuttava huone Sonkajärvellä. Huoneessa on grillikatos, keittiö (yhteinen), makuuhuone, sisä-wc (yhteinen), sisäsauna (yhteinen) ja ulkosauna (rantasauna yhteinen). Yhteensä vuoteita on 2 hengelle.

Varustukseen kuuluu astiasto, grillikota, jääkaappi, laituri, liinavaatteet (5€/hlö), sähköliesi sekä suihku (saunan yhteydessä). Kaikki vedet tulevat juoksevana vesijohdosta.

Jyrkän Retkeilymaja sijaitsee suuren Haapajärvi-järven rannassa (etäisyys 50 m). Hiekka-kivi-pohjainen ranta on keskisyvä. Rannassa on laituri.
Lisätiedot

Jyrkkäkosken alajuoksulla sijaitseva retkeilymaja, rantasauna ja terassi grillineen. Majassa on yksi kahden hengen huone, yksi neljän hengen huone ja yksi kuuden hengen huone. Majassa on takka. Talviasuttavassa rakennuksessa on kunnan vesi ja viemäröinti sekä se on peruskorjattu kesällä 2013.

Tutustu Jyrkän ruukkiperinteeseen tai vaella Volokinpolulla. Nurmijoessa voit kalastaa taimenia tai harjuksia sekä laskea koskea savolaisveneillä.

Opastetut ruukinkierrokset Jyrkänkosken ruukin alueella tutustuttaa viime vuosisadan historiaan kosken partaalla.

Jyrkkä on koko perheen sekä ryhmien mukava retkikohde koskenlaskuun ja vaeltamiseen. Hyvät majoituspalvelut oppaineen takaavat unohtumattomia elämyksiä.

Varustus: Astiat, keittomahdollisuus, jääkaappi, liinavaatteet. Liinavaatteita voi vuokrata 5e/lakanat+pyyhkeet. Herralan kartanosta saa kaikki matkailu- ja ruokapalvelut tilauksesta.

Retkeilymaja sijaitsee Herralan kartanon pihapiirissä ja majoittujille sisältyy kaikki Club Herralan palvelut. Yksityissaaret luontopolkuineen kosken vieressä, nuotiopaikat, rantaterassit ja rantasauna ovat majoittujien käytettävissä.

Oy Club Herrala Ltd
Kartanontie  74380 JYRKKÄ

www.clubherrala.fi

    358-50-557 4636

 seija.botty@clubherrala.fi