Herrala Imperial Sviitti on vuonna 1860 rakennettu talviasuttava huone Sonkajärvellä. Huoneessa on keittiö, makuuhuone ja sisä-wc. Yhteensä vuoteita on 2 hengelle. Sisätiloissa ei saa tupakoida.

Varustukseen kuuluu liinavaatteet sekä televisio.

Herrala Imperial Sviitti sijaitsee suuren (leveys yli 10 m) Jyrkänkoski-joen rannassa (etäisyys 10 m). Hiekka-pohjainen ranta on matalahko. Piha on hoidettu, avoin ja ruohikkoinen.
Herrala Suites: Kun isäntä kalastaa, vaimo voi hemmotella itseään Private Spa:ssa

Ruukinkartano Herrala Jyrkällä sijaitsee Jyrkkäkosken rannalla. Toinen puoli Jyrkkäkoskea kuuluu Herralan pihapiiriin ja on Club Herralan asiakkaiden yksinomaisessa käytössä. Herralan asiakkailla on mahdollisuus myös kalastaa kosken virrassa esim. saarien välisiltä yksityissilloilta. Kalastusluvat voidaan hankkia valmiiksi.

Kartanon pihapiiriin kuuluu luonnonkauniit saaret siltoineen, luonto villiruusuineen ja tuhansine kieloineen, koski, järvi, lampi ja purot. Kartano kuuluu Jyrkän ruukin historialliseen miljööseen. Kartanossa oli 1800-luvun lopussa esim. Juhani Aho usein nähty vieras. Nykyisin kartanon illallispöydässä voi illastaa aatelispariskunnan kanssa.

Kartanomajoitus: Majoitushintaan kuuluu satelliittitelevisio, huoneiden siivous ja liinavaatteet. Private Spa:han kuuluu poreamme,suomalainen sauna, höyrysauna, infrapunasauna, hierova vibrosauna ja Florida huone lämpö- ja aurinkovaloineineen. Hemmotteluun voi liittää hoito- ja hierontapalvelut.

Imperial Suite: 2 hlölle yksityinen makuuhuone (12 m2), olohuone (16m2), kylpyhuone (WC ja suihku 3m2) suoraan makuuhuoneesta Herrala Spa:n poreamme-  ja saunaosasto (2 tuntia)  sis. hintaan

Hinta: majoitus tilausaamiaisineen  125e/hlö majoitus täysihoitopakettineen (+ lounas ja illallinen ruokajuomineen) 175 e/hlö                            

Royal Suite (n. 100m2) 2 hlölle, makuuhuone ja tilava sali omassa käytössä, yksityisessä ylellisessä kylpyhuoneessa WC , suihku ja poreamme Herrala Spa:n poreamme- ja saunaosasto (2 tuntia) sis. hintaan

Hinta: majoitus tilausaamiaisineen 169/hlö
majoitus täysihoitopaketteineen (+ lounas ja illallinen ruokajuomineen) 199 e/hlö

Yläkerros (n. 150 m2): 4 makuuhuonetta,  3 WC:tä, 2 suihkua, poreamme, yhteinen lounge, kirjasto/lukuhuone

majoitustilaa 8-10 henkilöä, aamiainen ja Spa  (3 tuntia) sisältyy hintaan

Hinta:       1000 e/pv

viikkohinnat alkaen 800e/hlö

Kosken rantaan matkaa 0-10metriä. Haajaisten järvellä sijaitsevalle rantasaunalle 30 metriä, jossa hiekoitettu ranta uimista ja auringonottoa varten. Rannalla noin 5 metriä matalampaa, sitten syvä. Ruukinkahvioon matkaa 150 m, ravintola Kartanon kestikievariin 300 m.

Oy Club Herrala Ltd
Kartanontie  74380 JYRKKÄ

www.clubherrala.fi

    358-50-557 4636

 seija.botty@clubherrala.fi