Aurinkoranta on vuonna 1997 rakennettu 2-kerroksinen talviasuttava lomamökki Hankasalmella. Kokonaispinta-alaltaan 102 m² kokoisessa hirsi-lomamökissä on grillikatos (pyöröhirrestä.), keittiö (ruokailuryhmä seitsemälle hengelle), makuuhuone (runsaasti komerotilaa. lasten sänky.1 parivuode, , 18 m²), makuuhuone (yläkerrassa. runsaasti komerotilaa2 vuodetta, , 16 m²), makuuhuone (pieni, ei täyskorkea. ovellinen.1 vuode, , 7 m²), makuuhuone (ei täyskorkea. yläkerrassa.2 vuodetta, , 8 m²), olohuone (oleskelutila yläkerrassa., 15 m²), olohuone (pääoleskelutila alakerrassa. nahkasohvakalusto., 20 m²), pesuhuone (lattialämmitys.), pukuhuone, sisä-wc, sisäsauna (puulla) ja ulkosauna (kesäsauna puulla. kantovesi.). Yhteensä vuoteita on 7 hengelle. Sisälle ei saa viedä koiria tai kissoja.

Varustukseen kuuluu astianpesukone, astiasto (10 hengelle), jääkaappi, kuivauskaappi, laituri, lämmitystolppa, lapsivarustus, leivinuuni, liinavaatteet (8 euroa hengeltä), mikroaaltouuni, pakastin (jääkaappipakastin), pyykinpesukone, radio, sähköliesi, stereot, suihku, takka (takka ja leivinuuni. erkkeriluukut ja lohkokivet), ulkogrilli, vene sekä videot. Lomamökki on sähköistetty valaistuksena on sähkövalo ja lämmityksenä on sähkölämmitys. Kaikki vedet tulevat juoksevana vesijohdosta.

Aurinkoranta sijaitsee suuren Niemisjärvi-järven rannassa (etäisyys 30 m). Hiekka-pohjainen ranta on matala ja lapsiystävällinen. Rannassa on laituri. Piha on hoidettu, havupuuvoittoinen ja kangasmaastoa. Pihalta avautuu kaunis näköala ympäristöön.

Aurinkorannan uusi ja tasokas hirsimökki sijaitsee suuren ja puhdavetisen Niemisjärven rannalla. Mökistä löytyy täydellinen varustus. Kahden makuuhuoneen lisäksi huvilassa on olohuone, keittiö, avokuisti ja parveke, josta avautuu hieno näköala Niemisjärv

Taipaleen Lomamökit
Taipaleentie 536  41490 Niemisjärvi

www.lomapaikka.net/taipaleenlomamokit

    014-845126, 0400-470778

 markku.laitinen@hankasalmi.fi