Selkäsaaren mökki on vuonna 1968 rakennettu 1-kerroksinen kesäasuttava lomamökki Saarijärvellä. Kokonaispinta-alaltaan 30 m² kokoisessa hirsi-lomamökissä on aitta (6 m²), tupakeittiö ja ulkosauna (takkatupa, 20 m²). Yhteensä vuoteita on 6 hengelle.

Varustukseen kuuluu astiasto (6 hengelle), jääkaappi (kaasu), kaasuliesi, takka, ulkogrilli, vene sekä vene (perämoottori lisähinnasta). Lomamökki ei ole sähköistetty valaistusta ei ole ja lämmitystä ei ole. Juomavedet on haettava omistajalta ja pesuvedet on kannettava järvestä.

Selkäsaaren mökki sijaitsee suuren Kalmarinselkä-järven rannassa (etäisyys 30 m). Hiekka-pohjainen ranta on matalahko ja lapsiystävällinen. Piha on luonnontilainen, havupuuvoittoinen ja kangasmaastoa.
Lisätietoja

Mökki sijaitsee Kalamarinselän 1 ha:n Selkäsaaressa. Saaressa ei ole muita mökkejä. Mökillä on erinomainen hiekka uimaranta. Mökiltä on erinomaiset mahdollisuudet harrastaa kalastusta sekä melontaa. Mökiltä pääsee vesitse läheisille Tuhmakoskelle sekä Kalmu- Haapakoskelle, Kalmarinselkä on tunnettu kalasuudestaan.  

Kalmari-Heijostenmäen osakaskunta
Mikko Eerola Kalmarintie 54  43270 KALMARI
Puhelin0503864208

Ajo-ohjeet
Saarijärven lomamökille