Kalapaikka.net kalastuslupakauppa 10 vuotta. Tervetuloa lupaostoksille uudistettuun lupakauppaamme.

Vuonna 2005 avattu ja hyvin palvellut kalastuslupien vekkokauppa  kalastusluvat.kalapaikka.net uudistettiin perusteellisesti tälle vuodelle. Kalastuslupakauppamme on entistä kätevämpi käyttää kaikenkokoisilla ruuduilla (tietokoneet, tabletit ja älypuhelimet). Verkkokauppamme on tällähetkellä alan edistyksellisin kalastuslupien verkkokauppa. Lupakaupasta löytyy uudistettu englanninkielinen versio sekä hitaille yhteyksille esim. kalareissulla mobiililupakauppa.

Lupakauppamme on yksi edullisismmista tavoista hankkia tarvitsemasi  kalastusluvat

Saat kauttamme kerralla kaikki tarvitsemasi kalastusluvat koko kalastusporukalle. Perimme ainostaan yhden toimitusmaksun tilausta kohden. Useissa kilpailijoiden verkkokaupoissa joudut maksamaan toimitusmaksun jokaisesta ostamastasi luvasta. Ole siiis tarkkana mistä lupasi hankit.

Voit ostaa lupakaupastamme myös luvat vain kalakavereille - maksajan ei tarvitse lunastaa lupaa itselleen. Tämä ominaisuus on kätevä vaikkapa lomamökkiyrittäjälle.

Kalastusluvat toimetetaan aina kuvatiedostona sähköpostilla vaikkapa älypuhelimeesi

Luvat eivät koskaan unohdu kotiin tai häviä - toimitamme luvat aina maksutta myös sähköpostiisi tutlostusmahdollisuuden lisäksi. 

Lisäpalveluja kaupanpäälle

Ainoana kalastuslupien verkkokauppana tarjoamme kiitokseksi maksutta lisäpalveluja luvanlunastastajille. Kun lunastat lupasi kauttamme saat kaikki m.kalapaikka.net mobiilisivujen palvelut matkapuhelimeesi. Mobiilisivuilla on runsaasti kalareissulla hyödyllisiä toimintoja matkapuhelimelle suunniteluussa muodossa mm. vesitilanne ja karttalinkit. Uusi versio palvelusta avataan vuoden 2015 aikana.

www.kalapaikka.net sivustolla voit seurata järvien vedenlaadun kehittymistä ja vedenkorkeuksia sekä virtavesikohteiden virtaamatilannetta. Nämä palvelut ovat käytössä vain kauttamme luvanlunastaneille.

Uudistukset jatkuvat

Vuoden 2015 aikana julkaistaan uudet modernit versiot www.kalapaikka.net ja www.fishing.fi sivustoista. Luvassa on paljon uusia palveluja kalamiehille ja -naisille.

Lunastamalla lupasi kauttamme tuet sivustojemme ylläpitoa ja kehitystä

 

Antoisia kalastusreissuja

 

Esko Lehtinen

KalapaikkaNet/infomeri